10 Ocak 2017 Salı

Dizayn Ditroomax Kombilerin Özellikleri Nelerdir ?

Dizayn Ditromax Kombilerin Özellikleri
Üst yapı, alt yapı ve tarımsal sulama sistemleriyle ön plana çıkan dizayn grup ditroo adıyla ısınma sistemlerinde de piyasaya giriş yapmak istiyor. Ditroomix ve ditromax yoğuşmalı kombi seçenekleri olan  ditroo kombilerin özellikleri şöyle sıralanabilir.

1.      Beyaz, siyah ve gümüş renk seçenekleriyle monte edildikleri ortama  uyum sağlama konusunda çok avantaj sağlayacak.
2.      Kombiler farklı özelliklerine göre 1,5-2,5 arasında değişen çalışma basıncına sahiptir. Su kaçırma, sızıntı gibi nedenlerle eksilen su miktarını manuel olarak takviye etmek gerekiyordu. Ancak ditroo kombiler eksilen suyu kendileri tamamlayarak gerekli basıncı ayarlayabilmekte.
3.      Yoğuşmalı ısı eşanjörüyle donatılmış Ditroomax Yoğuşmalı Kombi, eşanjörde yoğuşan suyun gizli ısısını da kullanarak ekstra verimlilik sağlayarak, aynı miktarda gaz tüketen konvansiyonel kombilere göre daha fazla miktarda su ısıtır. Bu sayede %109,6 yoğuşma verimi sağlar.
4.      Voltaj dalgalanmalarında devredışı kalan kombilerin aksine ditroomax kombi geniş voltaj aralıklarında çalışabilmektedir.
5.      Bir mikta suyu ön ısıtma yaparak musluk açıldığında kısa sürede ısınma sağlar ve zamandan tasarruf sağlar.
6.      Gaz ve havayı en uygun miktarda karıştırarak mükemmel yanma sağlar.

7.      Dış hava koşullarına göre sıcaklığı ayarlayabilme olanağı sağlayan sensöre sahiptir.
8.      Uzaktan kumandası sayesinde sabit oda sıcaklığı ayarlayabilme imkanı sunar.
9.      Kombiler doğrudan birbirlerine bağlanabilir. Mevsimlere göre bazıları açılıp kapatılabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder